Catálogo

Disponibilidad
Condición
Qui som

Pedro Carrasco, després d'haver estat corredor professional de MTB i descens, i de participar en campionats estatals i mundials de 4X, va engegar un nou projecte en la seva trajèctoria professional el novembre del 2005. Com a apassionat del món del ciclisme i aprofitant la seva experiència reconeguda com a mecànic de la selecció espanyola de des...

Pedro Carrasco, després d'haver estat corredor professional de MTB i descens, i de participar en campionats estatals i mundials de 4X, va engegar un nou projecte en la seva trajèctoria professional el novembre del 2005. Com a apassionat del món del ciclisme i aprofitant la seva experiència reconeguda com a mecànic de la selecció espanyola de descens, va decidir obrir una botiga al seu poble i poder compartir així els seus coneixements i la seva gran afició amb els seus clients.És així com va sorgir YOUR BIKE.

YOUR BIKE és una botiga de bicicletes a Sant Andreu de la Barca. En ella podreu trobar el necessari per a totes dels modalitats de bicis, i el que és més important, sempre tindreu el millor assessorament professional i personalitzat. A més, disposem d'un taller especialitzat.

YOUR BIKE s'encarrega també del manteniment del BICISAB, el nou sistema de transport públic amb bicicleta per Sant Andreu de la Barca.

Esperem que aquesta web us sigui de gran ajuda i ens veiem a YOUR BIKE!

Más

Qui som No hay productos en esta categoría